ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιρανή κατάσκοπος αποπλάνησε Ισραηλινό στρατιωτικό που φωτογράφιζε τα Iron Dome

Έστελνε τις φωτό σε ψεύτικο προφίλ στο Facebook

Ιρανή κατάσκοπος αποπλάνησε Ισραηλινό στρατιωτικό που φωτογράφιζε τα Iron Dome

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο προφίλ μιας νεαρής Ιρανής που τον αποπλάνησε στο Facebook.

Σύμφωνα με το εβραϊκό κανάλι “Kan”, ένας ισραηλινός οδηγός φορτηγού κατέγραψε δεκάδες τέτοιες συστοιχίες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στη δουλειά του και έστειλε τις φωτογραφίες σε έναν λογαριασμό που νόμιζε ότι ήταν μιας κοπέλας με την οποία είχε μια ιστορία αγάπης.

Ωστόσο όπως αποδείχτηκε το προφίλ της κοπέλας ήταν ψεύτικο και πίσω από αυτό κρυβόταν άνθρωπος της ιρανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σύμφωνα με το κανάλι, ο οδηγός του φορτηγού «φωτογράφησε οικειοθελώς τις συστοιχίες του συστήματος Iron Dome, μαζί με τις τοποθεσίες τους, και τις έστειλε σε κάποια που νόμιζε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων του Iron Dome θεωρούνται ένα από τα σύγχρονα συστήματα αεράμυνας, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από τις ισραηλινές δυνάμεις για να να αντιμετωπίσουν τους πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από ένοπλες ομάδες εναντίον τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.