ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Σχέδιο δολοφονίας του υπουργού Εθνικής Ασφαλείας απέτρεψε η Σιν Μπετ

Έντεκα συλλήψεις

Ισραήλ: Σχέδιο δολοφονίας του υπουργού Εθνικής Ασφαλείας απέτρεψε η Σιν Μπετ

Σχέδιο δολοφονίας του υπουργού Εθνικής Ασφαλείας Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ ανακοίνωσε σήμερα ότι απέτρεψε η Σιν Μπετ. Η ισραηλινή υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας αναφέρει επίσης ότι απέτρεψε επιθέσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και σε άλλους στόχους.

Επτά Ισραηλινοί αραβικής καταγωγής και τέσσερις Παλαιστίνιοι από τη Δυτική Όχθη συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση, αναφέρει η ανακοίνωση της Σιν Μπετ.

Οι ύποπτοι φέρονται να σχεδίαζαν πλήγματα σε κυβερνητικά κτίρια στην Ιερουσαλήμ, καθώς και σε στρατιωτικές βάσεις, ενώ προετοίμαζαν επίθεση στον οικισμό όπου διαμένει ο Μπεν Γκβιρ στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σιν Μπετ αναφέρει ότι η οργάνωση ήθελε να σκοτώσει τον υπουργό Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ με αντιαρματική ρουκέτα και να απαγάγει Ισραηλινούς στρατιώτες. Τουλάχιστον ένας εκ των συλληφθέντων φέρεται να είχε επαφές με μέλος της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.