Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Το Φόρντοου μπορεί να καταστραφεί μόνο εκ των έσω – Αποτύχαμε»

Ας σταματήσουμε με τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις»

Ισραηλινά ΜΜΕ: «Το Φόρντοου μπορεί να καταστραφεί μόνο εκ των έσω – Αποτύχαμε»

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ότι απέτυχαν οι Αμερικανοί να καταστρέψουν τις ιρανικές πυρηνικές δυνατότητες:

«Η ιρανική πυρηνική εγκατάσταση στο Φόρντοου μπορεί να καταστραφεί μόνο από μέσα.

Ας σταματήσουμε με τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις μπορεί να γίνει μόνο από μέσα ή με εκατοντάδες βόμβες που ρίχνονται η μία μετά την άλλη.

Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι το εξής:

Θέσαμε ως στόχο να διαλύσουμε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν – αλλά αποτύχαμε να το κάνουμε.

Το Ιράν εξακολουθεί να έχει εμπλουτισμένο ουράνιο και εξακολουθεί να έχει βασικές (ανέγγιχτες) ενεργές εγκαταστάσεις.

Αυτό ήταν ένα λάθος. Ο Τραμπ έκανε πραγματικά ένα τεράστιο λάθος. Ελπίζω να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα για το λάθος του Τραμπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.