
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης παραδέχονται ότι απέτυχαν οι Αμερικανοί να καταστρέψουν τις ιρανικές πυρηνικές δυνατότητες:
«Η ιρανική πυρηνική εγκατάσταση στο Φόρντοου μπορεί να καταστραφεί μόνο από μέσα.
Ας σταματήσουμε με τις ψευδαισθήσεις και τις φαντασιώσεις μπορεί να γίνει μόνο από μέσα ή με εκατοντάδες βόμβες που ρίχνονται η μία μετά την άλλη.
Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι το εξής:
Θέσαμε ως στόχο να διαλύσουμε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν – αλλά αποτύχαμε να το κάνουμε.
BREAKING:
🇮🇱🇮🇷 Israeli media now admits they failed to destroy Iranian Nuclear capabilities:
“The Iranian Fordow nuclear facility can only be destroyed from the inside.
Let’s stop with illusions and fantasies—it can only be done from within, or with 100’s of bombs dropped one… pic.twitter.com/XUbV6jnJ9B
— Megatron (@Megatron_ron) June 25, 2025
Το Ιράν εξακολουθεί να έχει εμπλουτισμένο ουράνιο και εξακολουθεί να έχει βασικές (ανέγγιχτες) ενεργές εγκαταστάσεις.
Αυτό ήταν ένα λάθος. Ο Τραμπ έκανε πραγματικά ένα τεράστιο λάθος. Ελπίζω να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα πληρώσουν το τίμημα για το λάθος του Τραμπ».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.