ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ισραηλινός πρέσβης στην Γαλλία: «Αποτύχαμε – Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για την επίθεση της Χαμάς»

Ρίχνει την αδυναμία στις υπηρεσίες πληροφοριών

Ισραηλινός πρέσβης στην Γαλλία: «Αποτύχαμε – Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για την επίθεση της Χαμάς»

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στη Γαλλία, Ραφαέλ Μόραβ αναγνώρισε την πιθανότητα αποτυχίας των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών και την ανεπαρκή προετοιμασία της χώρας του απέναντι στην επίθεση της Χαμάς, σε συνεντεύξεις που έδωσε σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

«Αν είχαμε την παραμικρή πληροφόρηση, θα είχαμε πάρει τα μέσα για να αντεπιτεθούμε. Θα ήμασταν έτοιμοι. Συνεπώς, πρέπει να υπήρξε μια αποτυχία σε επίπεδο πληροφοριών, δεν το κρύβω.

Τώρα, αυτό που είναι σημαντικό είναι να δώσει μια ουσιαστική απάντηση σε αυτή την επίθεση», δήλωσε χθες ο Ισραηλινός πρέσβης μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

«Μετά από αυτόν τον αιφνιδιασμό, δεν ήμασταν επαρκώς προετοιμασμένοι, μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ήμασταν ελάχιστα προετοιμασμένοι», πρόσθεσε στο Europe 1 αναφερόμενος στην αιφνιδιαστική χερσαία επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου η Χαμάς εντός της ισραηλινής επικράτειας.

«Θα πρέπει να ληφθούν μαθήματα», τόνισε ο Μόραβ, καθώς οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Ισραήλ είναι γνωστές για την αποτελεσματικότητά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στόχος είναι αυτό να μην επαναληφθεί», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.