ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Η αστυνομία βρήκε 2,7 τόνους κοκαΐνης σε φορτίο με μπανάνες

Το φορτίο, που εντοπίστηκε στο λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας, ξεπερνά σε αξία τα 800 εκατομμύρια ευρώ

Ιταλία: Η αστυνομία βρήκε 2,7 τόνους κοκαΐνης σε φορτίο με μπανάνες

Η αστυνομία στη νότια Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέσχεσε 2,7 τόνους υψηλής καθαρότητας κοκαΐνης που ήταν κρυμμένη σε δύο ψυγεία κοντέινερ, τα οποία περιείχαν μπανάνες που είχαν αποσταλεί από τον Ισημερινό.

Το φορτίο, που εντοπίστηκε στο λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας, ξεπερνά σε αξία τα 800 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει η αστυνομία δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Ιταλίας σε ανακοίνωσή της.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Το φορτίο ξεκίνησε από το Γουαγιακίλ στον Ισημερινό και είχε τελικό προορισμό την Αρμενία, μέσω του λιμανιού της Γεωργίας στη Μαύρη Θάλασσα Μπατούμι.

Η κοκαΐνη βρέθηκε μέσα στα 12 μέτρων εμπορευματοκιβώτια χάρη σε ειδικούς σαρωτές (σκάνερ) και με τη βοήθεια ενός εκπαιδευμένου σκύλου ονόματι Τζόελ, διευκρίνισε η αστυνομία.

Η ίδια πρόσθεσε ότι έχει βρει κι άλλα 600 κιλά κοκαΐνης τις τελευταίες μέρες σε κοντέινερ με φρούτα από τον Ισημερινό, τα οποία διακινήθηκαν μέσω του Τζόια Τάουρο.

Οι αποστολές αυτές είχαν προορισμό άλλα μέρη της Ιταλίας, την Κροατία, την Ελλάδα και τη Γεωργία, διευκρίνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Καλαβρία έχει την έδρα της η Ντρανγκέτα, η οποία έχει αντικαταστήσει την Κόζα Νόστρα της Σικελίας ως η ισχυρότερη οργάνωση της ιταλικής μαφίας και διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.