ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ήττα των Ουκρανών σε διπλή επίθεση στην Χερσώνα – 70 νεκροί για τις ουκρανικές δυνάμεις

Η Ρωσία ξεκίνησε εξαγωγή σιτηρών από την πόλη

Ήττα των Ουκρανών σε διπλή επίθεση στην Χερσώνα – 70 νεκροί για τις ουκρανικές δυνάμεις

Οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν δύο αποτυχημένες επιθέσεις κατά των ρωσικών αμυντικών θέσεων στην Χερσώνα με αποτέλεσμα να έχουν εβδομήντα νεκρούς και πολλά κατεστραμμένα οχήματα.

Οι Ουκρανοί επιχειρούν να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό για να αναγκάσουν τους Ρώσους να σταματήσουν την προέλαση τους στο Ντόνμπας και να αναγκαστούν να διασπείρουν δυνάμεις στην Χερσώνα.

Στο μυαλό του ουκρανικού Επιτελείου υπάρχει η προοπτική κατάληψης της Χερσώνας αλλά αυτό είναι δύσκολο, οι Ρώσοι έχουν δημιουργήσει ισχυρές αμυντικές θέσεις και δεν είναι διαθέσιμοι να χάσουν την ρωσόφωνη αυτή πόλη η οποία έχει στρατηγική σημασία καθώς αποτελεί την «ασπίδα» της Κριμαίας και την πηγή υδροδότησής της.

https://twitter.com/Cyberspec1/status/1531070349772697600

https://twitter.com/ILRUSSO1/status/1531215070205812736

Στο μεταξύ το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε σήμερα επικαλούμενο υψηλόβαθμο τοπικό αξιωματούχο ότι η περιφέρεια της Χερσώνας άρχισε να εξάγει σιτηρά της περσινής σοδειάς στη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Έχουμε χώρο να αποθηκεύσουμε (τη νέα σοδειά) αν και έχουμε πολλά σιτηρά εδώ. Ο κόσμος τα εξάγει τώρα εν μέρει, έχοντας συμφωνήσει με αυτούς που τα αγοράζουν από τη ρωσική πλευρά”, δήλωσε ο Κίριλ Στρεμούσοφ, αναπληρωτής επικεφαλής της στρατιωτικο-πολιτικής διοίκησης που έχει διοριστεί στην Χερσώνα από το Κρεμλίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.