Κ.Φλώρος: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό»

«Τιμούμε σήμερα τα 50 χρόνια αδιάλειπτης συνεισφοράς του στην υγειονομική φροντίδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων»

Κ.Φλώρος: «Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό»

Τον μισό αιώνα προσφοράς του 401 ΓΣΝΑ στην υγειονομική φροντίδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής κοινωνίας, υπογράμμισε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook για το 401 ΓΣΝΑ, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ανέφερε:

«Τιμούμε σήμερα τα 50 χρόνια αδιάλειπτης συνεισφοράς του στην υγειονομική φροντίδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής κοινωνίας».

«Ανεκτίμητη η προσφορά του 401 ΓΣΝΑ στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό», προσέθεσε, «καθώς και στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, στα μέλη της οικογενείας τους, στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο που προσφεύγει σε αυτό».

Στο τρίπτυχο «Νοσηλεία – Εκπαίδευση – Έρευνα» αποτυπώνεται, όπως αναφέρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «η πενηντακονταετής επιτυχής εκτέλεση της αποστολής του Νοσοκομείου και η υψηλού επιπέδου ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος σε ένα φιλόξενο Νοσοκομείο με σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, που μετριάζει με τις ανέσεις που προσφέρει τον πόνο των ασθενών».

«Ευχαριστούμε τους δωρητές του 401 ΓΣΝΑ για τις ευεργετικές προσφορές του.

Συγχαρητήρια στον Διοικητή, στους Ιατρούς και στους Νοσηλευτές μας για τον ζήλο στο απαιτητικό και εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν με όπλα τον επαγγελματισμό και την επιστημονική τους επάρκεια, καθώς και την διαχρονική τους αφοσίωση στο ιερό τους καθήκον», καταλήγει η ανάρτηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.