ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κακοποίηση 28χρονης στην Κόρινθο: «Με άρπαξε από το κεφάλι & με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου & στο ταμπλό»

Με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς κινδυνεύει η 28χρονη

Κακοποίηση 28χρονης στην Κόρινθο: «Με άρπαξε από το κεφάλι & με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου & στο ταμπλό»

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 28χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αλμυρή Κορινθίας, όταν απήχθη, ξυλοκοπήθηκε και παραλίγο να καεί ζωντανή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

«Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, με έβγαλε έξω και επειδή αρνήθηκα να βγάλω τα ρούχα μου, έκαψε με τον αναπτήρα το τριχωτό της κεφαλής μου και συνέχισε να με χτυπάει με γροθιές», περιέγραψε το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o κατηγορούμενος της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει το Σάββατο για να μην μπορεί να παραστεί στα βαφτίσια του δυόμιση ετών παιδιού τους.

Η ίδια, αποκάλυψε στη δικηγόρο της για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του: «Όταν ήμουν στο σπίτι έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της γυναίκας και στο παρελθόν είχαν υπάρξει κάποια επεισόδια τα οποία το θύμα δεν είχε το θάρρος να τα καταγγείλει.

Φοβόταν τι θα ακουστεί και τι θα πουν στα παιδιά της. Ακόμα, όταν την είχε απαγάγει, φέρεται να την απειλούσε για να την τρομοκρατήσει, λέγοντάς της ότι θα την πετάξει από τη γέφυρα της Κορίνθου.

Η γυναίκα έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να φροντίσει τα δύο παιδιά της.

Εξακολουθεί να έχει τραύματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στα μάτια της, από τα χτυπήματα που δέχθηκε και κινδυνεύει ακόμη και με αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την απολογία του, ο 33χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.