ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός δύο ανηλίκων από συμμορία συνομηλίκων τους – «Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι» (φώτο)

Συνελήφθησαν οι δράστες και σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός δύο ανηλίκων από συμμορία συνομηλίκων τους – «Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι» (φώτο)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας που σημειώνονται μεταξύ ανηλίκων, με το τελευταίο συμβάν να εκτυλίσσεται το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

«Το ξύλο ήταν πολύ άγριο. Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του γιου μου και της παρέας του σε αυτή τη συμμορία. Και εκείνοι στη συνέχεια, άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο το γιο μου και τους φίλους του και να τους λένε:

“Ελάτε να ζητήσετε συγγνώμη”, απαιτούσαν από το παιδί μου και από τους φίλους του να ζητήσουν συγγνώμη, σε σημείο που απειλούσαν τις ζωές των παιδιών.

Τα παιδιά δεν μας είπαν τίποτα, φοβήθηκαν αναίτια και πήγαν στο σημείο που τους είχε πει η συμμορία για να ζητήσουν συγγνώμη χωρίς να γνωρίζουν το λόγο, φοβισμένα και τα πλάκωσαν στο ξύλο.

Δύο εκ των πέντε παιδιών “έφαγαν” άγριο ξύλο από τη συμμορία ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή. Και μιλάμε για συμμορία ανηλίκων και θέλω να ακουστεί το θέμα, να πάρει μεγάλη έκταση γιατί απειλούνται καθημερινά οι ζωές των παιδιών μας από αυτές τις συμμορίες και μάλιστα το άλλο παιδί το χτύπησαν με σιδηρογροθιά.

Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση γιατί βλέποντας το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση, στεναχωριέμαι και πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα» λέει η μητέρα του 16χρονου αγοριού που χτυπήθηκε άσχημα από τη συμμορία ανηλίκων.

Σύμφωνα με το kakamataTimes.gr η Αστυνομία, συνέλαβε τους δράστες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.