ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλαμάτα: Δύο 15χρονες έκλεβαν ρούχα κρύβοντάς τα κάτω από τα δικά τους – Έκοβαν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς

Συνελήφθησαν ο 52χρονος πατέρας της μίας και ο 74χρονος κηδεμόνας της άλλης

Καλαμάτα: Δύο 15χρονες έκλεβαν ρούχα κρύβοντάς τα κάτω από τα δικά τους – Έκοβαν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς

Εφοδιασμένες με τα απαραίτητα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για να κόβουν τους αντικλεπτικούς μηχανισμούς από τα ρούχα που δοκίμαζαν σε ένα πολυκατάστημα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας ήταν δύο 15χρονες μαθήτριες, οι οποίες έκλεψαν διάφορα είδη ενδυμάτων αξίας 88 ευρώ.

Όμως, οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν ότι οι δυο ανήλικες προσπαθούσαν να φύγουν έχοντας τα κλεμμένα ρούχα κρυμμένα κάτω από τα δικά τους και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταφθάσουν άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι τις συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι 15χρονες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ συνελήφθησαν ο 52χρονος πατέρας της μίας και ο 74χρονος κηδεμόνας της άλλης για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.