ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιθέα: «Ριφιφί» σε αρτοποιείο – Οι δράστες άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και έγιναν «καπνός»

Πέρασαν στη διπλανή πολυκατοικία και έφυγαν από την κεντρική είσοδο

Καλλιθέα: «Ριφιφί» σε αρτοποιείο – Οι δράστες άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο και έγιναν «καπνός»

Ληστεία με τη μέθοδο του «ριφιφί» σημειώθηκε σε αρτοποιείο στην περιοχή της Καλλιθέας, με τους δράστες να αρπάζουν το χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια να διαφεύγουν από την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας σαν κύριοι.

Η διάρρηξη αποκαλύφθηκε στις 7:00 το πρωί της Τετάρτης (26/4).

Όπως προέκυψε οι δράστες μπήκαν σε πολυκατοικία της οδού Π. Τσαλδάρη στην Καλλιθέα, και αφού παραβίασαν παράθυρο μεσοτοιχίας σε αρτοποιείο κατευθύνθηκαν στο χώρο του γραφείου από όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 60Χ40.

Πέρασαν στη διπλανή πολυκατοικία και έφυγαν από την κεντρική είσοδο

Κατά την διαφυγή τους άνοιξαν οπή σε τοίχο για να μπορέσουν να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο, πέρασαν ξανά στην διπλανή πολυκατοικία, στον 1ο όροφο, και βγήκαν από την κεντρική είσοδο.

Το χρηματοκιβώτιο το εγκατέλειψαν στην συμβολή των οδών Ιλισού και Αρτέμιδος, χωρίς να υπάρχουν εμφανή ίχνη παραβίασης.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση των δραστών, μέσα από τυχόν γενετικό υλικό αλλά και από κάμερες ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.