ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιθέα – Υπόθεση 62χρονου: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται η 52χρονη

Το 2012 η ίδια είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια & τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή

Καλλιθέα – Υπόθεση 62χρονου: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή κατηγορείται η 52χρονη

Η κατάσταση της υγείας του 62χρονου, που βρέθηκε το Σάββατο μαχαιρωμένος μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε με τη σύντροφό του, στην Καλλιθέα, δεν προκαλεί ανησυχία για τη ζωή του.

Η 52χρονη συνελήφθη ως βασική ύποπτη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στο ανακριτή με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

Η 52χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενημερώνοντας για τον τραυματισμό του 62χρονου, με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και να καλούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η φερόμενη ως δράστιδα είπε αρχικά στην Αστυνομία, πως μπήκε στο σπίτι τραυματισμένος ωστόσο μετά άλλαξε την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως ο σύντροφός αυτοτραυματίστηκε.

Στην έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, που πιθανόν να ήταν το όπλο της επίθεσης στον 62χρονο.

“Μυστήριο” η σχέση του ζευγαριού – Είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές η 52χρονη

Μυστήριο καλύπτει, στο μεταξύ, τη σχέση του 62χρονου με την 52χρονη σύντροφό του.

Στη γειτονιά της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα, ελάχιστοι άκουσαν τις φωνές από τον καβγά του ζευγαριού το βράδυ της Παρασκευής. Είδαν, όμως νωρίς το πρωί το ασθενοφόρο να βγάζει αιμόφυρτο τον 60χρονο από το διαμέρισμα του υπογείου.

“Το πρωί ακούσαμε που φώναζαν. Ήταν 6.30 το πρωί. Τον κόσμο που φώναζε από την πολυκατοικία ακούσαμε, όχι καβγά”, λέει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που μένει στο διπλανό κτίριο.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, το ζευγάρι δεν κυκλοφορούσε πολύ μαζί, ενώ γνώριζαν ελάχιστα γι’ αυτούς, καθώς το παντζούρι και η πόρτα του σπιτιού τους ήταν συνήθως κλειστά.

Ενας γείτονας, ο οποίος είχε πιο στενή σχέση με το θύμα της επίθεσης, μιλά για μια “περίεργη” υπόθεση.

“Ήταν κάπως πολύπλοκη κατάσταση. Αυτός είναι καλό παιδί, αλλά πίνει συχνά. Και αυτή πίνει. Στο παρελθόν είχαν καλέσει πάλι την αστυνομία για ένα παρόμοιο καβγά”, λέει ο κάτοικος της Καλλιθέας επιβεβαιώνοντας αρκετές μαρτυρίες που κάνουν λόγο για παλαιότερο καβγά με πρωταγωνίστρια την 51χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως το 2012 η ίδια είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.