ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με γερμανικό διαβατήριο μέσω Σερβίας στην Ελλάδα ο Ιρακινός! – Συγγενείς: «Μιλούν για τρελό αλλά κατευθείαν έβαλε δικηγόρο»

Παράλληλα η Σ.Βούλτεψη μιλά για... δικαιώματα όποιων έρχονται στην Ελλάδα να ζητάνε άσυλο εδώ

Με γερμανικό διαβατήριο μέσω Σερβίας στην Ελλάδα ο Ιρακινός! – Συγγενείς: «Μιλούν για τρελό αλλά κατευθείαν έβαλε δικηγόρο»

Οργή και απόγνωση εκφράζει εξάδελφος της 22χρονης Νικολέτας, της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε εν ψυχρώ από Ιρακινό στην Ερμού μέρα μεσημέρι την Παρασκευή και ουσιαστικά δείχνει τι μπορεί να γίνει από όλους αυτούς που μπαίνουν συνεχώς παράνομα ή με χαρτιά που κανείς δεν καταλαβαίνει πως τα βγάζουν στην Ελλάδα και κανείς δεν γνωρίζει το παρελθόν τους.

Την ίδια ώρα, ο δράστης αλλά και συστημικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν… παράφρονα αλλά όπως καταγγέλει συγγενής του θύματος είναι περίεργο ότι αυτός άμεσα έβαλε δικηγόρο. Επίσης πολλά ερωτήματα εγείρει η επιστροφή του από την Γερμανία στην Ελλάδα.

Αξίζει να μάθουμε εάν εντάσσεται στην συμφωνία Μητσοτάκη – Σολτς για επανεισδοχή στην χώρα μας παράνομων μεταναστών. Επιπλέον, καλό θα είναι να μας απαντήσει το Μαξίμου εάν ο αδίστακτος αυτός αλλοδαπός είναι εργάτης γης!

Παράλληλα ακούμε και την Σ.Βούλτεψη που μιλά για… δικαιώματα όποιων έρχονται στην Ελλάδα να ζητάνε άσυλο εδώ. Γιατί δεν ζητάνε στην Τουρκία; Είναι σε εμπόλεμη κατάσταση;

«Όχι απλά ένα χτύπημα, ο άνθρωπος έβαλε το μαχαίρι και το έστριψε προς τα κάτω. Έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα: πνεύμονας, διάφραγμα, έφτασε κοντά στο στομάχι. Είναι…είναι σφάξιμο. Με το που το κάνει αυτό μένει ακίνητος, το παίζει τρελός. Πώς έβαλε δικηγόρο και εμένα η ξαδέλφη μου τώρα είναι στην Εντατική;» δηλώνει ο συγγενής της άτυχης κοπέλας.

«Υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτός περιφερόταν στο Μοναστηράκι με το μαχαίρι, Είναι ένα τυφλό χτύπημα», δήλωσε η θεία της κοπέλας.

Ο Ιρακινός είχε φτάσει στην Αθήνα μόλις ημέρα πριν από την επίθεση. Στην κατοχή του βρέθηκε διαβατήριο Γερμανικών Αρχών ενώ είχε έρθει από Σερβία. Όταν επιτέθηκε υποστήριξε ότι η κοπέλα ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

Και με αυτές τις εξελίξεις έρχονται και οι αναφορές ότι η Γαύδος απειλείται να μετατραπεί σε νέα «Λαμπεντούζα»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κατσικανδράκης, πρόεδρος της Ένωσης προσωπικού λιμενικού σώματος Δυτικής Κρήτης «οι ροές δεν σταματάνε. Για άλλη μια φορά καλούμαστε το τελευταίο χρονικό διάστημα να θίξουμε πάλι το ίδιο θέμα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πάει να παγιωθεί. Έχει καταστεί η νότια Κρήτη πύλη εισόδου και δυστυχώς πέφτει το μεγάλο βάρος στις λιμενικές αρχές. Σε λιγότερο από δυο μήνες έχουμε ξεπεράσει τους αριθμούς ολόκληρου του 2023. Περισσότερα από 1000 άτομα και αυτό είναι μόνο η αρχή. Σε λίγους μήνες που θα ανοίξει ο καιρός φοβάμαι ότι θα βλέπετε σκηνές με εκατοντάδες μετανάστες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.