Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου Mi-28 από τις ουκρανικές δυνάμεις στο Λουγκάνσγκ; (βίντεο)

Δεν έχει επιβεβαιωθεί

Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου Mi-28 από τις ουκρανικές δυνάμεις στο Λουγκάνσγκ; (βίντεο)

Οι ουκρανικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν ένα ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο Mi-28 (ονομασία ΝΑΤΟ: «Havoc») χρησιμοποιώντας φορητά πυραυλικά συστήματα αεράμυνας (MANPADS).

Είναι η πρώτη απώλεια ενός ελικοπτέρου τύπου Mi-28 αν τελικά επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία που καταγράφεται σε βίντεο.

Ο ακριβής τόπος και η ημερομηνία της συντριβής του ελικοπτέρου δεν είναι γνωστοί, αλλά αρκετές πηγές σημειώνουν ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε κοντά στο Κίροφσκ στην περιοχή Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.