ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καβάλα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που διακινούσαν πάνω από 2 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη – Χειροπέδες και στον «πελάτη»

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

Καβάλα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που διακινούσαν πάνω από 2 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη – Χειροπέδες και στον «πελάτη»

Οι Αρχές, έστησαν επιχείρηση για την σύλληψη δύο Ελλήνων που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν έναν «πελάτη» τους που είχε προμηθευτεί μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

Οι δυο ναρκέμποροι συνελήφθησαν άμεσα, το βράδυ της Πέμπτης και ακολούθησε έρευνα στις κατοικίες τους και σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» για να κρύβουν το παράνομο εμπόρευμά τους, όπου κατασχέθηκαν 11 νάιλον συσκευασίες και τρία γυάλινα δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 662,2 γραμμαρίων, έξι συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» συνολικού βάρους 464,3 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 46 γραμμαρίων και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στα σπίτια των διακινητών κατασχέθηκαν, επίσης, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που άσκησε στους δυο δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και στον τρίτο για αγορά ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.