ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κεφαλονιά: Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που είχαν διαρρήξει 18 εκκλησίες

Οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης

Κεφαλονιά: Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς που είχαν διαρρήξει 18 εκκλησίες

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, προχώρησαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 39, 34 και 27 ετών, για 18 διαρρήξεις σε εκκλησίες στην Κεφαλονιά.

Οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στο λιμάνι της Κυλλήνης, μετά την αποβίβασή τους από πλοίο της γραμμής Πόρος Κεφαλληνίας-Κυλλήνη, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από την Κεφαλονιά.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, 2.715,77 ευρώ, καθώς και τάματα και κοσμήματα, μέρος των οποίων επιστράφηκε στους εφημέριους των Ιερών Ναών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις διαρρήξεις.

Από τις 18 διαρρήξεις οι επτά έγιναν το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων μέχρι το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας σε εκκλησίες στις περιοχές Διβαράτα, Λογαράτα, Φερεντινάτα, Αντιπάτα, Φάρσα, Διλινάτα και Λουρδάτα, αφαιρώντας από τους τέσσερις εξ αυτών, πλήθος ταμάτων, κοσμημάτων και 350 ευρώ.

Η έρευνα που ακολούθησε μετά τη σύλληψη των τριών αλλοδαπών έδειξε ότι είχαν διαπράξει άλλες 11 διαρρήξεις και κλοπές σε εκκλησίες στην Κεφαλονιά από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2022 έως τις αρχές Νοεμβρίου 2022 αφαιρώντας από τους 10 εξ αυτών τάματα καθώς και 1.100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.