ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από το λιμάνι

Πρόκειται για τον Κώστα Φραγκούλη, από την περιοχή Καρουσάδες

Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από το λιμάνι

Ταυτοποιήθηκαν τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν χθες μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Ειδικότερα, το κρανίο και η ταυτότητα του αγνοούμενου από το 2006, βρέθηκαν από τον δύτη, το πρωί της Τετάρτης (14/2), στο πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι του νησιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για τον Κώστα Φραγκούλη, από την περιοχή Καρουσάδες, ενώ δεν είναι για εγκληματική ενέργεια.

Αναμένεται πραγματογνωμοσύνη από τους ειδικούς και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Τέλος, στο λιμάνι έχει κληθεί συγγενικό πρόσωπο του άτυχου άνδρα.

Η χθεσινή επιχείρηση στην Κέρκυρα

Χθες την Δευτέρα (13/2), εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο βυθό της θάλασσας στο λιμάνι της Κέρκυρας για αρκετά χρόνια και μέσα σε αυτό υπήρχαν ανθρώπινα οστά.

Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα οστά αφορούσαν τον δεξιό μηρό και την κνήμη, ενώ υπήρχαν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.