Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Kίεβο για το «ξεκλήρισμα» της ηγεσίας του ουκρανικού ΥΠΕΣ: «Μπορεί να ήταν δολιοφθορά»

Οι Ουκρανοί δίνουν τρεις εκδοχές

Kίεβο για το «ξεκλήρισμα» της ηγεσίας του ουκρανικού ΥΠΕΣ: «Μπορεί να ήταν δολιοφθορά»

Το Ουκρανικό Υπουργείο Εσωτερικών κατονόμασε 3 εκδοχές για την αιτία του ατυχήματος στο Brovary, όπου σκοτώθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας μαζί με τον αναπληρωτή του και τον γραμματέα του υπουργείου!

Σύμφωνα με το υπουργείο, θα μπορούσε να ήταν δυσλειτουργία εξοπλισμού, παραβίαση ασφαλείας και δολιοφθορά.

Πάντως προς το παρόν στο Κίεβο προτιμούν την εκδοχή της παραβίασης ασφαλείας, δηλαδή λάθους του πιλότου.

https://twitter.com/harriton777/status/1615631373343068162

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.