ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Όλα θα είναι διαφορετικά στην ΕΕ σε λίγες ώρες...

Κίεβο: «Κρίμα που δεν μπορούμε να εισβάλουμε στην Υπερδνειστερία – Θα την ανταλάσσαμε με την Μαριούπολη»

«Πρέπει να πάρουμε άδεια από την Μολδαβία»

Κίεβο: «Κρίμα που δεν μπορούμε να εισβάλουμε στην Υπερδνειστερία – Θα την ανταλάσσαμε με την Μαριούπολη»

Ο σύμβουλος του επικεφαλής του ουκρανικού Υπουργείου Εσωτερικών, Viktor Andrusiv, εξέφρασε τη…λύπη του που το Κίεβο δεν μπορεί να εισβάλει στην Υπερδνειστερία, τουλάχιστον όχι χωρίς την άδεια των μολδαβικών αρχών!

Κάνοντας δηλώσεις στο Ukraine 24 TV ο στενός σύμβουλος της κυβέρνησης Ζελένσκι υποστήριξε τα εξής:

«Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εισβάλουμε στην Υπερδνειστερία!Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς την άδεια της Μολδαβίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισβολή στην Υπερδνειστερία θα ήταν μια ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να αποκτήσουμε ένα “ταμείο ανταλλαγής” για, μεταξύ άλλων, να ανταλλάξουμε την κατάσταση στην Υπερδνειστερία με εκείνη της Μαριούπολης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.