ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίεβο: «Ξεκίνησε η παραλαβή οβιδοβόλων Μ109 από τις ΗΠΑ και αντιπλοϊκών πυραύλων Harpoon από τη Δανία»

Απειλή για το ρωσικό Ναυτικό

Κίεβο: «Ξεκίνησε η παραλαβή οβιδοβόλων Μ109 από τις ΗΠΑ και αντιπλοϊκών πυραύλων Harpoon από τη Δανία»

Η Ουκρανία άρχισε να παραλαμβάνει αντιπλοϊκούς πυραύλους Harpoon από τη Δανία και αυτοκινούμενα οβιδοβόλα M109 από τις ΗΠΑ, όπως ανέφερε σήμερα, ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολέξι Ρεζνίκοφ.

Ο ίδιος τόνισε ότι τα αναφερόμενα οπλικά συστήματα θα ενισχύσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις που μάχονται για την απώθηση των Ρώσων.

“Η παράκτια άμυνα της χώρας μας δεν θα ενισχυθεί μόνο από τους πυραύλους Harpoon, που θα χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευμένες ομάδες Ουκρανών,” έγραψε ο Ρεζνίκοφ στη σελίδα του στο Facebook.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πύραυλοι παράκτιας άμυνας κατά στόχων επιφανείας Harpoon θα χρησιμοποιηθούν μαζί με τους ουκρανικούς πυραύλους Neptune.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mένει να φανεί πως θα αντιμετωπιστούν από τις ρωσικές δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.