ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κηφισιά: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που χτύπησαν 69χρονη και της έκλεψαν την τσάντα

Έντρομη η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και περίοικοι ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Κηφισιά: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που χτύπησαν 69χρονη και της έκλεψαν την τσάντα

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Κηφισιάς, δύο ανηλίκους, 16 και 17 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν ληστέψει μία 69χρονη γυναίκα με χρήση σωματικής βίας.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Δαρειώτου, όπου οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν 69χρονη γυναίκα την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας της απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Έντρομη η ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές και περίοικοι ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ανήλικοι, ενώ την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τ.Α. Κηφισιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.