ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αίγιο: Αστυνομικοί πάλεψαν με δράστες 16 διαρρήξεων – Τρεις συλλήψεις (φώτο)

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αίγιο: Αστυνομικοί πάλεψαν με δράστες 16 διαρρήξεων – Τρεις συλλήψεις (φώτο)

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε μια περιοχή της Αιγιαλείας, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο όχημα. Ωστόσο, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε με ελιγμούς.

Ύστερα από καταδίωξη, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα αλλά οι τρεις Έλληνες επιβάτες αντιστάθηκαν για να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν, αφού συνελήφθησαν μετά από ολιγόλεπτη πάλη.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένα ζευγάρι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτου, μια χρυσή αλυσίδα, δυο ρολόγια, ένας ψηφιακός δέκτης, μια τηλεόραση, ένα κινητό, ένα σκούφο, ένα καπέλο, δυο ζευγάρια γάντια, δυο φορητοί πομποδέκτες, δυο κατσαβίδια, διάφορα προϊόντα, έγγραφα και 38 ευρώ. ezgif_com-gif-maker

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τις τελευταίες 20 ημέρες, οι τρεις δράστες είχαν διαρρήξει 16 σπίτια και οχήματα σε περιοχές της Αιγιαλείας και της Κορινθίας, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, τρεις τραπεζικές κάρτες και την τηλεόραση, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.