ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κλιμάκωση στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ: Drone εξουδετέρωσε ένοπλους μαχητές – Η Χεζμπολάχ χτύπησε ισραηλινούς οικισμούς (βίντεο)

Σιιτικές πολιτοφυλακές του Τράκ μεταφέρουν δυνάμεις στον Λίβανο διαμέσου της Συρίας!

Κλιμάκωση στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ: Drone εξουδετέρωσε ένοπλους μαχητές – Η Χεζμπολάχ χτύπησε ισραηλινούς οικισμούς (βίντεο)

Επικίνδυνη κλιμάκωση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο καθώς οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν ότι εξουδετέρωσαν με drones ομάδα ενόπλων, οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην χώρα.

Στην ανακοίνωση μάλιστα ο Στρατός αναφέρει πως επρόκειτο πυρήνα της Χαμάς ο οποίος δρούσε υπό τις διαταγές της Χεζμπολάχ.

Η απάντηση της Χεζμπολάχ ήταν άμεση και χτύπησε με αντιαρματικούς πυραύλους ισραηλινούς οικισμούς των συνόρων προκαλώντας όπως ανακοίνωσε απώλειες στον ισραηλινό Στρατό.

https://twitter.com/ADAMGRAYZO21829/status/1713098908065304990

Αμέσως μετά τη επίθεση της Χεζμπολάχ, το ισραηλινό Πυροβολικό βομβάρδισε θέσεις της οργάνωσης μέσα στον Λίβανο.

https://twitter.com/ADAMGRAYZO21829/status/1713098911051657716

Την ίδια στιγμή οι φιλοϊρανικές και σιιτικές πολιτοφυλακές από το Ιράκ μεταφέρουν δυνάμεις εντός του εδάφους του Λιβάνου διαμέσου της Συρίας!

Τα ισραηλινά ΜΜΕ παραδέχτηκαν χθες το βράδυ ότι στις 7 Οκτωβρίου καταρρίφθηκε ισραηλινό στρατιωτικό μεταφορικό ελικόπτερο από MANPAD, στο οποίο επέβαιναν 50 στρατιώτες.

Η κατάρριψη έγινε πάνω από το αιματοβαμμένο κιμπούτς Μπέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.