ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνός: 39χρονος προσήλθε στη ΓΑΔΑ – Είπε ότι συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης

Η ανήλικη βιάζονταν και εκδίδονταν από τον παιδοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχο

Κολωνός: 39χρονος προσήλθε στη ΓΑΔΑ – Είπε ότι συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης

Ακόμη ένας 39χρονος άντρας, προήλθε αυτοβούλως νωρίτερα σήμερα Τετάρτη στη ΓΑΔΑ και ανέφερε ότι είχε συνομιλήσει με ένα προφίλ το οποίο φέρεται να είναι της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία βιάζονταν και εκδίδονταν από τον παιδοβιαστή κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχο.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως του είπε ότι είναι 17 ετών.

Ο άντρας κατέθεσε το κινητό του τηλέφωνο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι νεοτέρας.

Σημειώνεται πως «κλειδί» για τις περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό είναι η νέα κατάθεση που θα κληθεί να δώσει τις προσεχείς ημέρες.

Μία κατάθεση η οποία θα ανοίξει τον δρόμο για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αποφασιστεί ο χρόνος αλλά ούτε και το μέρος, εάν δηλαδή θα είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ή ενώπιον της ανακρίτριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, όπως και στις προηγούμενες καταθέσεις, η διαδικασία θα γίνει παρουσία παιδοψυχολόγου καθώς το ανήλικο κορίτσι θα υποβληθεί στη δύσκολη διαδικασία της επίδειξης φωτογραφιών από άνδρες που οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ότι ήρθαν σε επαφή μαζί της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.