ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κολωνός: Τυπική απολογία θα δώσουν οι βιαστές της 12χρονης – Δεν τους αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος

Θα συναινέσουν στην προκράτησή τους και δεν θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του ανακριτή

Κολωνός: Τυπική απολογία θα δώσουν οι βιαστές της 12χρονης – Δεν τους αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τυπική θα είναι η απολογία που θα δώσουν τελικά ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιαννίδης, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης θα συναινέσουν στην προκράτησή τους και δεν θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του ανακριτή.

Την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων, όπως αναφέρουν, τέλος, οι ίδιες πληροφορίες, δεν αναλαμβάνει κανενας δικηγόρος καθώς τρεις που ορίστηκαν από τον ανακριτή, αρνήθηκαν να το κάνουν.

Η λύση που προκρίθηκε είναι την υπεράσπισή τους να αναλάβει για τυπικούς και μόνο λόγους ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος, ο δικηγόρος, δηλαδή, που ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση αυτή το πρωί της Τετάρτης κατά τη μεταφορά των κατηγορουμένων στον ανακριτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, να υπενθυμιστεί πως ο  53χρονος Ηλίας Μίχος, είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.