ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωπί: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που κουβαλούσαν ναρκωτικά κρυμμένα μέσα σε έπιπλα

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Κορωπί: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που κουβαλούσαν ναρκωτικά κρυμμένα μέσα σε έπιπλα

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται δύο αδέρφια από την Αλβανία, ηλικίας 29 και 34 ετών, καθώς συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο Κορωπί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι δράστες κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κατασχέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 10 κιλών και 869 γραμμαρίων.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πιθανότατα, συνεργάζονταν με διεθνές κύκλωμα μεταφοράς ναρκωτικών, τα οποία ήταν κρυμμένα μέσα σε έπιπλα.

Παράλληλα, η διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών γινόταν με το ταξί που οδηγούσε ο 34χρονος, ο οποίος χρησιμοποιούσε την εργασία του ως κάλυψη.

Εκτός από την ηρωίνη, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, εξοπλισμός επανατυποποίησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.