ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κοσσυφοπέδιο: Ομάδα Αλβανόφωνων ξυλοκόπησε 18χρονο Σέρβο

Ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Κοσσυφοπέδιο: Ομάδα Αλβανόφωνων ξυλοκόπησε 18χρονο Σέρβο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Vecherne Novosti, Αλβανόφωνοι επιτέθηκαν ξανά σε Σέρβο στο Κοσσυφοπέδιο το Σάββατο, που είναι και τα Χριστούγεννα για τους Σέρβους, ξυλοκοπώντας αυτή τη φορά ένα 18χρονο αγόρι στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Κατά το δημοσίευμα, ομάδα Αλβανών επιτέθηκε σε 18χρονο Σέρβο γύρω στις 2.30 το πρωί, τοπική ώρα στην περιοχή Κλοκότ, όταν ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του μετά τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος Στέφαν Τόμιτς τραυματίστηκε στο μάτι, στο πρόσωπο, στους μαλακούς ιστούς και στα άκρα και ζήτησε βοήθεια από ιατρική μονάδα.

Η οικογένεια του νεαρού κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία.

Την Παρασκευή, ένας Αλβανόφωνος τραυμάτισε δύο Σέρβους, εκ των οποίων ένας ανήλικος, ενώ γιόρταζε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αναφέρθηκε ότι ένας 11χρονος και ένας 21χρονος τραυματίστηκαν κοντά στην πόλη Στρπτσε από πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με μέτρια βαρύτητα, ενώ ένας ύποπτος συνελήφθη σε μια υπόθεση που η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου αποκάλεσε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.