ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρασνοντάρ: Με επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων συνελήφθη ο ύποπτος για την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου στρατιωτικού (βίντεο)

Δηλώνει ότι δεν ήταν σε συνεργασία με τους Ουκρανούς

Κρασνοντάρ: Με επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων συνελήφθη ο ύποπτος για την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου στρατιωτικού (βίντεο)

Ο ύποπτος Σεργκέι Ντενισένκο θα παραμείνει υπό κράτηση για δύο μήνες, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου της πόλης Κρασνοντάρ, τον οποίο επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Tass.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ο Ντενισένκο ομολόγησε τον φόνο αλλά είπε ότι τα κίνητρά του ήταν «προσωπικά» και ότι «δεν συνεργάζεται» με τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες».

Ο Ντενισένκο συνελήφθη την Τρίτη σε ένα διαμέρισμα της πόλης Τουαψέ, στην περιφέρεια του Κρασνοντάρ. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι.

https://twitter.com/artem_i_baranov/status/1678829177863118848?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1678836139837497345%7Ctwgr%5E0e7a7ee93fc3209aecd2166cf022c76f64637d1f%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.onalert.gr%2Fkosmos%2Fkrasnontar-synelifthi-enas-ypoptos-gia-tin-en-psychro-dolofonia-toy-rosoy-stratiotikoy-vid%2F525082%2F

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι ο Στανισλάβ Ρζίτσκι βρέθηκε νεκρός σε έναν δρόμο του Κρασνοντάρ και πολλά ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δολοφονήθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ. 

Ήταν αναπληρωτής υπεύθυνος του γραφείου στρατολογίας της πόλης αυτής ενώ στο παρελθόν υπηρέτησε ως διοικητής στο ρωσικό υποβρύχιο Krasnodar.

Η Ουκρανία υποστηρίζει ότι αυτό το υποβρύχιο εκτόξευσε πυραύλους, τον Ιούλιο του 2022, στην πόλη Βινίτσια, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 23 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πατέρας του Στανισλάβ Ρζίτσκι είπε στο μέσο ενημέρωσης Baza ότι ο γιος του αποχώρησε από τον στρατό προτού να ξεκινήσει η ρωσική επίθεση στην Ουκρανία και επομένως δεν συμμετείχε στις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.