ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρήτη: 38χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – «Έκαναν φτερά» 17.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι απατεώνες δεν έστειλαν στο υποψήφιο θύμα κάποιο link

Κρήτη: 38χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης – «Έκαναν φτερά» 17.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό

Οι απάτες αποδεικνύονται μία καθημερινότητα στην Κρήτη, με πολίτες να οδηγούνται σε απόγνωση, βλέποντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αδειάζουν.

Τελευταία περίπτωση, μία 38χρονη από το Ρέθυμνο, η οποία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστος, απέκτησε, πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό, και «σήκωσε» 17.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, τα χρήματά της μεταφέρθηκαν σε τράπεζα της Ιρλανδίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διαφορετικό στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, οι απατεώνες δεν έστειλαν με κάποια πρόφαση, στο υποψήφιο θύμα κάποιο link, όπως γίνεται συνήθως, γεγονός που προβληματίζει τις αστυνομικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.