ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: 38χρονος ήρθε για σεμινάριο & εντοπίστηκε νεκρός στα βράχια παραλίας

Πρόκειται για έναν 38χρονο από τις Φιλιππίνες

Κρήτη: 38χρονος ήρθε για σεμινάριο & εντοπίστηκε νεκρός στα βράχια παραλίας

Η Λιμενική Αρχή της Ιεράπετρας, προχώρησε στην αναγνώριση της ταυτότητας του νεκρού άνδρα που βρέθηκε στις 3 Ιουνίου στη Νήσο Χρυσή.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 38χρονο από τις Φιλιππίνες ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε βραχώδη περιοχή της παραλίας της Νήσου Χρυσής όπου είχε πάει με το πλοιάριο της γραμμής προκειμένου να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος 38χρονος βρισκόταν στην Κρήτη προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Ηράκλειο που διεξήχθη από τις 25 έως τις 28 Μαΐου.

Φαίνεται πως ο άτυχος άνδρας ήθελε να εκμεταλλευτεί το γεγονός της παρουσίας του στην Κρήτη και θέλησε να μείνει περισσότερο προκειμένου να γνωρίσει τις ομορφιές του νησιού.

Για το λόγο αυτό, ανάμεσα στις περιοχές που επισκέφθηκε, ήταν και η Νήσος Χρυσή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μπάνιο στη θάλασσα όμως μετατράπηκε σε εφιάλτη καθώς ο 38χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε βραχώδη περιοχή κοντά στην παραλία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.