ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 39χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του έξω από ψητοπωλείο στο Ηράκλειο

Μετά την καταγγελία που έκαναν οι θαμώνες στην ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται πεζός και τον συνέλαβαν

Κρήτη: 39χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του έξω από ψητοπωλείο στο Ηράκλειο

Δεν έχουν «τέλος» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο, με το τελευταίο να σημειώνεται σε κοινή θέα από ένα ψητοπωλείο, όπου οι θαμώνες και εργαζόμενοι παρακολούθησαν εμβρόντητοι το ξέσπασμα βίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ξέσπασε τόσο έντονος καυγάς που αναστάτωσε την επιχείρηση.

Όσοι βρίσκονταν μέσα, είδαν έντρομοι τον 39χρονο άνδρα να εξυβρίζει χυδαία την 50χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια να την χτυπάει με τα χέρια του!

Αμέσως μετά, βγήκε από το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν η κακοποιημένη γυναίκα και τράπηκε σε φυγή.

Μετά την καταγγελία που έκαναν οι θαμώνες στην Αστυνομία, άρχισαν αναζητήσεις και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά τον 39χρονο «νταή» να κινείται πεζός, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Α΄ αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Και δεύτερο σοβαρό επεισόδιο

Ένα, ακόμη, περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο είχε «πρωταγωνιστή» έναν 37χρονο, σε βάρος του οποίου υπέβαλε καταγγελία η 35χρονη σύζυγός του υποστηρίζοντας ότι την χτύπησε με την… πόρτα του αυτοκινήτου του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 37χρονος συνελήφθη, αλλά υπέβαλε και αυτός μήνυση για εξύβριση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η σύζυγός του και να παραπεμφθούν να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.