ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κρήτη: 60χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στη Σούδα

Ένας γείτονας τον εντόπισε και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, καθώς είχε ακούσει τον πυροβολισμό

Κρήτη: 60χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στη Σούδα

Νεκρός βρέθηκε ένας 60χρονος άνδρας στη Σούδα της Κρήτης και τα πρώτα συμπεράσματα των Αρχών αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές της Κρήτης ενημερώθηκαν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής (19.6.2022) για τη φερόμενη αυτοκτονία του 60χρονου. Ένας γείτονας τον εντόπισε και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, καθώς είχε ακούσει τον πυροβολισμό και βρήκε τον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά ο θάνατος ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δίπλα στον 60χρονο βρέθηκε ένα πιστόλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 60χρονος έθεσε τέλος στην ζωή του ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.