Κρήτη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τραυματίστηκε σωφρονιστικός υπάλληλος

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπαίτιος για τον τραυματισμό του είναι ένας Αλγερινός

Κρήτη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τραυματίστηκε σωφρονιστικός υπάλληλος

Άγρια συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης.

Στη συμπλοκή ενεπλάκησαν περίπου δέκα άνδρες Αραβικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε στο κεφάλι Υπαρχιφύλακας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να ηρεμήσει το κλίμα μέσα στις φυλακές.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει τις Πρώτες Βοήθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπαίτιος για τον τραυματισμό του είναι ένας Αλγερινός, ο οποίος είναι καταδικασμένος σε 5 έτη, για ληστεία.

Ωστόσο, τα αίτια της συμπλοκής διευρευνόνται από τις αστυνομικές αρχές. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει τραυματιστεί κάποιος από τους 10 άνδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.