Κρήτη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών σε πάρκο στη Νεάπολη – Ένας τραυματίας

Τράπηκε σε φυγή ο δράστης

Κρήτη: Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών σε πάρκο στη Νεάπολη – Ένας τραυματίας

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ατόμων που φιλοξενούνται σε κοινωνική δομή προστασίας παιδιών σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομή προστασίας στη Νεάπολη Λασιθίου βγήκαν σε πάρκο της περιοχής συνοδεία κοινωνικών λειτουργών για να απολαύσουν την βόλτα τους.

Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξεκίνησε βίαιο επεισόδιο μεταξύ δύο ατόμων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου ενώ την ίδια ώρα ο δράστης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.

Άμεσα οι κοινωνικοί λειτουργοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο τραυματία ο οποίος φέρει εκδορές και χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί τόπου βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό ενώ παράλληλα αναζητά και τον δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.