ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Άγριος καυγάς μεταξύ δύο ανδρών έξω από μπαρ στο Ηράκλειο – Του «έσπασε» σπίτι και αυτοκίνητο

Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο και ο άλλος στο Τμήμα

Κρήτη: Άγριος καυγάς μεταξύ δύο ανδρών έξω από μπαρ στο Ηράκλειο – Του «έσπασε» σπίτι και αυτοκίνητο

Άγριος καβγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Απρίλιου στο Ηράκλειο της Κρήτης, με δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια αρχικά έξω μπαρ.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα ανάμεσα σε δύο άνδρες, 48 και 35 ετών όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι οποίοι βρίσκονταν στο ίδιο μπαρ.

Κάποια στιγμή, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια, με το περιστατικό, ωστόσο, να παίρνει και συνέχεια.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όταν ο 48χρονος ξεκίνησε να επιστρέφει στο σπίτι του, ο 35χρονος τον ακολούθησε ως εκεί, και όταν αμφότεροι έφτασαν στο σημείο ο δεύτερος άρχισε να προκαλεί φθορές στο σπίτι αλλά και το αυτοκίνητο του πρώτου.

Όταν ο 35χρονος έγινε αντιληπτός από τον 48χρονο, οι δύο τους πιάστηκαν εκ νέου στα χέρια, με το περιστατικό να κινητοποιεί αστυνομία αλλά και ΕΚΑΒ, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, από τον καβγά τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο 35χρονος που νωρίτερα είχε προκαλέσει φθορές στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του 48χρονου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.