ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας ο τραυματισμός ενός 56χρονου & ενός 62χρονου σε σκάφος του λιμένα Ελούντας

Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα και όχι δύο, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας ο τραυματισμός ενός 56χρονου & ενός 62χρονου σε σκάφος του λιμένα Ελούντας

Το Λιμενικό Σώμα προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε σκάφος του λιμένα Ελούντας, στον Άγιο Νικόλαο, όπου δύο άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν 62χρονο και έναν 56χρονο άνδρα.

Μάλιστα, κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα και όχι δύο, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Εκτός δηλαδή τον 56χρονο και τον 62 που δέχθηκαν χτυπήματα και μαχαιριές από τους δύο δράστες, στο σκάφος επέβαιναν και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 74 ετών.

Οι Λιμενικοί που ενημερώθηκαν βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο 62χρονος άνδρας, έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο δεξί πόδι, ο 56χρονος έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι και στη δεξιά πλευρά του σώματος του στο ύψος του νεφρού, η 50χρονη κατά δήλωση της δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και η 74χρονη δεν έφερε τραύματα.

Οι τρεις τραυματίες, ο 62χρονος και ο 56χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και η 50χρονη με ιδιωτικό όχημα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι δύο δράστες είχαν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και πλέον αναζητούνται από τις Αρχές. Εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές με τα πρόσωπα που τους επιτέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.