ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Εκδικάζεται σήμερα σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στα Ανώγεια

Τα μέτρα ασφαλείας στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά, είναι δρακόντεια

Κρήτη: Εκδικάζεται σήμερα σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στα Ανώγεια

Σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στα Ανώγεια με θύματα τον 63χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 32χρονο κτηνοτρόφο, Γιώργο Ξυλούρη.

Το πρωί έφτασε στα δικαστήρια Χανίων ο 31χρονος γιος του Καλομοίρη, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Ο Καλομοίρης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα με ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη στις 2 Μαΐου 2020 κατά την διάρκεια συμπλοκής στα Ανώγεια.

Λίγο νωρίτερα ο Ξυλούρης είχε σκοτώσει τον 63χρονο Καλομοίρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέτρα ασφαλείας στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά, είναι δρακόντεια, ενώ συγγενείς του θύματος και του κατηγορούμενου βρέθηκαν από νωρίς έξω από τα δικαστήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.