ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κρήτη: Γάντζος γερανού χτύπησε τζάμι τουριστικού λεωφορείου – Από θαύμα γλίτωσε μητέρα με το μωρό της (βίντεο)

Το περιστατικό έγινε την ώρα που το όχημα κινείτο επί του ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο

Κρήτη: Γάντζος γερανού χτύπησε τζάμι τουριστικού λεωφορείου – Από θαύμα γλίτωσε μητέρα με το μωρό της (βίντεο)

Στιγμές που θα τις θυμούνται για αρκετό καιρό έζησαν τουρίστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μικρό τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή του Ηρακλείου, καθώς γάντζος από γερανό χτύπησε το πλαϊνό τζάμι με συνέπεια να επικρατήσουν σκηνές πανικού μεταξύ των επιβαινόντων.

Το περιστατικό έγινε την ώρα που το όχημα κινείτο επί του ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, λίγο πριν τη Λυγαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο σημείο όπου εκτελούνται εργασίες αντιστήριξης του δρόμου και, σύμφωνα με επαγγελματίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται παρόμοιο περιστατικό.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν από τύχη, καθώς σε περίπτωση που ο γάντζος “προσγειωνόταν” λίγα εκατοστά χαμηλότερα, πιθανώς θα τραυμάτιζε επιβαίνοντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από θαύμα, γλίτωσε μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά το μωρό της, και η οποία βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου έσπασε το τζάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.