ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Καταγγελίες κατά καθηγητή φροντιστηρίου για ασέλγεια σε ανήλικα

Πηγές υποστηρίζουν ότι ο καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος με οικογένεια, αρνείται τα όσα του αποδίδονται

Κρήτη: Καταγγελίες κατά καθηγητή φροντιστηρίου για ασέλγεια σε ανήλικα

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών στην Κρήτη, βρίσκονται νέες καταγγελίες σε βάρος καθηγητή φροντιστηρίου για ασέλγεια.

Ο καθηγητής έχει τεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ και της Δικαιοσύνης καθώς σε βάρος του φέρεται να υπάρχουν καταγγελίες από πρώην μαθήτριες για ασελγείς χειρονομίες και πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα.

Η καταγγελλόμενη υπόθεση, κατά πληροφορίες, έφθασε στις Αρχές ουσιαστικά από τη μικρότερη σε ηλικία μαθήτρια (ανήλικη και σήμερα), η οποία φέρεται να εμπιστεύθηκε σε οικείο της πρόσωπο καταστάσεις και συμπεριφορές που κινητοποίησαν αμέσως την οικογένεια της.

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης. Πηγές ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος με οικογένεια, αρνείται τα όσα του αποδίδονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπό διερεύνηση καταγγελίες για κατάχρηση ανηλίκων έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγα μόλις 24ωρα μετά την προφυλάκιση του 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών και του 52χρονου πατριού σε Λασίθι και Ηράκλειο αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.