ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κρήτη: Προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό του και το σπίτι του και… προφυλακίστηκε

Ο επίδοξος ληστής τον είχε ξυλοκοπήσει πρώτα!

Κρήτη: Προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό του και το σπίτι του και… προφυλακίστηκε

Προφυλακίστηκε ο 81χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων, που τραυμάτισε με καραμπίνα έναν 36χρονο το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όταν ο τελευταίος μπήκε στην ιδιοκτησία του για να του κλέψει δοχείο με λάδι.

Ο 81χρονος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με το συνήγορο του «δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, καθώς ο 81χρονος είχε σκοπό μόνο να τον εκφοβίσει και έριξε στον αέρα», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Εξάλλου, όταν ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την παρουσία του 36χρονου και κινήθηκε προς το σημείο που βρισκόταν για να τον απομακρύνει, ο 36χρονος τον ξυλοκόπησε, σύμφωνα, πάντα, με το συνήγορό του.

Κατά τον ηλικιωμένο άνδρα, ο 36χρονος επιχείρησε να φύγει μετά τον ξυλοδαρμό, όταν όμως αντιλήφθηκε ότι επιστρέφει, πήρε την καραμπίνα ανά χείρας και πυροβόλησε, παρότι, όπως είπε, δεν έχει πρόθεση να τον χτυπήσει.

Η ζωή του 36χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ήδη του έχει ασκηθεί δίωξη για κλοπή.

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει. Ένας άνθρωπος επιχείρησε να προστατέψει το σπίτι του και τον εαυτό του (καθώς κανείς δεν εγγυάται ότι ο όποιος εισβολέας θα έχει την καλή διάθεση να μη πειράξει τον σπιτονοικοκύρη) και κατέληξε στη… φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.