ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Σε στεριά και θάλασσα αναζητείται η 80χρονη τουρίστρια που εξαφανίστηκε από παραλία

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Κρήτη: Σε στεριά και θάλασσα αναζητείται η 80χρονη τουρίστρια που εξαφανίστηκε από παραλία

Σε στεριά και θάλασσα αναζητείται η 80χρονη Αυστριακή τουρίστρια, η οποία αγνοείται από τις 20 Ιουνίου από την παραλία Καθαράδες στην Ιεράπετρα.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος αγωνιά και περιμένει καλά νέα από τις Αρχές, με τις ελπίδες όμως, όσο περνούν οι μέρες να λιγοστεύουν.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι πέρασε το χθεσινό βράδυ στην παραλία, καθώς τους πήρε ο ύπνος στις ξαπλώστρες. Όταν ο άνδρας ξύπνησε δεν βρήκε δίπλα του τη γυναίκα.

Την έψαξε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν κι όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση από θαλάσσης, αέρος και ξηράς.

Οι έρευνες ήταν μέχρι και προχθές το βράδυ αδιάκοπες, με σκάφη του λιμενικού και δύτες καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, δυστυχώς χωρίς, μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις προσπάθειες του Λιμενικού συνέδραμαν ελικόπτερο του στρατού, μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με drones αλλά και εθελοντές αλιείς. Επίσης, δύτες από την Ομάδα Διάσωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.