ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρήτη: Στο εδώλιο πέντε άτομα για την επίθεση σε 38χρονο – Τον πυροβόλησαν ενώ έτρωγε σε ταβέρνα

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Κρήτη: Στο εδώλιο πέντε άτομα για την επίθεση σε 38χρονο – Τον πυροβόλησαν ενώ έτρωγε σε ταβέρνα

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στην Κρήτη, αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου, η αιματηρή επίθεση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2021 σε ταβέρνα στις Γούβες όπου πέντε άτομα επιτέθηκαν σε έναν 38χρονο που έτρωγε με την οικογένειά του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί στις 20 Σεπτεμβρίου αλλά είχε λάβει αναβολή για σήμερα.

Στο εδώλιο θα καθίσουν εκ νέου, ένας 33χρονος, ένας 30χρονος με τον 28χρονο αδερφό του και δύο ακόμα άτομα.

Ο 30χρονος – ο οποίος και πυροβόλησε – κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο 33χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι υπόλοιποι τρεις για συνέργεια.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή επίθεση συνέβη τον Ιούλιο του 2021 σε μία ταβέρνα στις Γούβες όταν ένας 37χρονος, τότε, άνδρας έτρωγε μαζί με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Κάποια στιγμή στην ταβέρνα μπαίνει ο 32χρονος, τότε, μαζί με έναν 27χρονο και τον 29χρονο αδερφό του και δύο ακόμα άτομα.

Μόλις η παρέα των πέντε ανδρών αντικρίζει τον 38χρονο κτηνοτρόφο μαζί με την οικογένειά του ξεκινά ένας καυγάς εξαιτίας κτηματικών διαφορών που φαίνεται να είχαν.

Ο καυγάς φαίνεται ότι ξέφυγε με έναν εκ των δραστών να βγάζει το όπλο και να πυροβολεί εναντίον της οικογένειας. Τα σκάγια βρήκαν τον 38χρονο καθώς και την σύζυγό του ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά και οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος και ο 32χρονος είχαν προφυλακιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.