ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Συνελήφθη 42χρονος άνδρας στο Ηράκλειο για πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά

Τι κατάσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τον έλεγχο που έκανε στο σπίτι του

Κρήτη: Συνελήφθη 42χρονος άνδρας στο Ηράκλειο για πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος έκανε τις αγορές του με πλαστά χαρτονομίσματα και στην κατοχή του είχε εκατοντάδες γραμμάρια χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν χθες (25/2) το απόγευμα όταν ο 42χρονος πήγε σε βενζινάδικο του Ηρακλείου, έβαλε καύσιμα και πλήρωσε με πλαστό 50ευρω.

Μόλις έφυγε ο υπάλληλος διαπίστωσε πως το χαρτονόμισμα που έλαβε ήταν πλαστό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 42χρονος πήγε και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και πλήρωσε με πλαστό 50ευρω με τον εργαζόμενο να καταγγέλλει το περιστατικό.

Τι κατάσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. από τον 42χρονο στο Ηράκλειο

Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και εντόπισαν τον 42χρονο τον οποίον και συνέλαβαν.

Μάλιστα, κατά τον έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του εντόπισαν 4 ακόμα 50ευρα τα οποία ήταν πλαστά αλλά και τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 337, 5 γραμμάρια χασίς.

Οι αρχές έστειλαν τα χαρτονομίσματα για εργαστηριακή εξέταση ενώ κατάσχεσαν και το αυτοκίνητό του. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.