ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Χειροπέδες σε 4 άνδρες που έκρυβαν 47 κιλά κάνναβης μέσα σε πυκνή βλάστηση στον Μυλοπόταμο

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου

Κρήτη: Χειροπέδες σε 4 άνδρες που έκρυβαν 47 κιλά κάνναβης μέσα σε πυκνή βλάστηση στον Μυλοπόταμο

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, με μια πολύωρη επιχείρηση η οποία ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης, συνέλαβαν τέσσερις Έλληνες που έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε πυκνή βλάστηση, σε μια ερημική τοποθεσία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Δύο από τους δράστες, ένας 41χρονος και ένας 51χρονος, μετέφεραν το βράδυ της Τρίτης τα ναρκωτικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, από το οποίο προπορευόταν ένα φορτηγάκι με οδηγό έναν 25χρονο και ακολουθούσε άλλο ένα που οδηγούσε ένας 26χρονος, για να τους προειδοποιούν για τυχόν μπλόκα.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν οργανώσει σχέδιο για να τους εγκλωβίσουν με τη βοήθεια ανδρών των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και να τους περάσουν χειροπέδες.

Κατά την έρευνα που έγινε στην υπαίθρια «καβάντζα», βρήκαν κρυμμένες δέκα σακούλες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 47 κιλών και 178 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Το πρωί της Τετάρτης, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια και τα οχήματα των δραστών, κατά τη διάρκεια των οποίων κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 33 φυσίγγια, 36,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1.280 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών, τέσσερα κινητά και τρία οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.