ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξάνθη: Συνελήφθη 62χρονος για παραμέληση των πέντε σκύλων του – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ

Κρατούσε τα ζώα μόνιμα δεμένα σε περιβάλλον που δεν πληρούσε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας

Ξάνθη: Συνελήφθη 62χρονος για παραμέληση των πέντε σκύλων του – Του επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ

Ένας 62χρονος, που συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Ξάνθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά από καταγγελία, θα πληρώσει πολύ ακριβά την αδιαφορία του για τους πέντε σκύλους που είχε στο οικόπεδό του.

Κατά την επιτόπια έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο 62χρονος κρατούσε τα άτυχα ζώα μόνιμα δεμένα σε περιβάλλον που δεν πληρούσε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, καθώς δεν υπήρχε σκέπαστρο ή σπιτάκια και τα σκυλιά ζούσαν χειμώνα- καλοκαίρι στο ύπαιθρο.

Μάλιστα, ο κάτοχός τους δεν διέθετε τα απαραίτητα βιβλιάρια, ούτε τα είχε εφοδιάσει με τσιπάκι.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για την ευζωία των ζώων, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και ανεξάρτητα από τις νομικές επιπτώσεις, του επιβλήθηκε παράλληλα το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.