ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξεσπά ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε καμένος σε νεκροταφείο: «Δεν αντέχω να δω τον φονιά του παιδιού μου»

«Του έβαλε φωτιά και τον άφησε να καεί»

Ξεσπά ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε καμένος σε νεκροταφείο: «Δεν αντέχω να δω τον φονιά του παιδιού μου»

«Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια του πατέρα του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε νεκρός και καμένος σε νεκροταφείο της Κατερίνης.

«Δεν νομίζω ότι έχω πια δυνάμεις να αντιμετωπίσω και να δω πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο το φονιά του παιδιού μου, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου, θέλω μόνο δικαίωση στη μνήμη του γιου μου», λέει ο πατέρας του άτυχου κομμωτή.

«Του έβαλε φωτιά και τον άφησε να καεί», δήλωσε ο πατέρας

Ο πατέρας του καταρρακωμένος θυμάται τη στιγμή που κλήθηκε να αναγνωρίσει το αδικοχαμένο του γιο.

«Δεν με άφησαν ούτε το πτώμα του να δω, όπως μου είπε η αστυνομία δεν υπήρχε τίποτα να δω ήταν πυρπολημένος, ο δολοφόνος τον είχε χτυπήσει με ρόπαλο, του είχε βάλει κουκούλα στο κεφάλι και τον πυροβόλησε. Νωρίτερα είχε προμηθευτεί βενζίνη του έβαλε φωτιά και τον άφησε να καεί. Εκεί πίσω από το νεκροταφείο».

Ο πατέρας του άτυχου κομμωτή όπως λέει θέλει δικαίωση στη μνήμη του γιου του. Ο ίδιος απλά ζει πια όπως λέει χαρακτηριστικά και το μόνο πράγμα που του έχει μείνει είναι μνήμες από το παρελθόν και φωτογραφίες του γιου του στο σπίτι που είναι βυθισμένο σε θλίψη και πένθος.

«Κάθε μέρα πηγαίνω στο μνήμα του, του μιλώ, μου κρατά και του κρατώ συντροφιά. Και έτσι νιώθω ότι είμαστε μαζί», λέει ο τραγικός πατέρας και ξεσπά σε λυγμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.