ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξύπνησαν μνήμες σε ορισμένους: Ουκρανοί που εκπαιδεύονται στα Leopard-2 χαιρέτισαν ναζιστικά! (βίντεο)

Θεώρησαν ότι βρέθηκαν στο στοιχείο τους, τα γερμανικά τεθωρακισμένα

Ξύπνησαν μνήμες σε ορισμένους: Ουκρανοί που εκπαιδεύονται στα Leopard-2 χαιρέτισαν ναζιστικά! (βίντεο)

Ο Β.Πούτιν συνέκρινε την σημερινή μάχη κατά της Ουκρανίας και των δυτικών συμμάχων της με την νίκη της Ρωσίας κατά της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ ΠΠ, την ομιλία του για την επέτειο των 80 χρόνων από την καθοριστική μάχη του Στάλινγκραντ και οι Ουκρανοί που εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο στην Πολωνία στα Leopard-2 έρχονται να τον επιβεβαιώσουν.

Έτσι η κάμερα εντόπισε Ουκρανό χειριστή άρματος γερμανικής κατασκευής να χαιρετά με ναζιστικό τρόπο στην διάρκεια της εκπαίδευσής του στην Πολωνία την ίδια στιγμή που οι συνάδελφοί του γελούσαν.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ουκρανοί του καθεστώτος του Κιέβου θέλουν να νιώσουν απόγονοι των ναζί που επιτέθηκαν στον Β’ΠΠ, καθώς πολλές φορές προσπαθούν μέσω τροποποιήσεων στα άρματα και ΤΟΜΑ είτε μέσω βαφής (όπως οι γερμανικοί σταυροί του Β’ΠΠ της Βέρμαχτ) είτε με ενσωμάτωση θωρακισμένων πλακών που να προσομοιάζουν με τα γερμανικά Panzer, θεωρούν ότι έτσι θα πάρουν θάρρος και θα αντιμετωπίσουν την Ρωσία.

Με αυτές τις εικόνες βέβαια κανείς μετά δεν μπορεί να πει ότι ο Β.Πούτιν απέχει πολύ από την ιδέα της ανάγκης αποναζιστικοπίησης της Ουκρανίας.

«Εκείνοι που παρασύρουν τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, σε έναν άλλο πόλεμο κατά της Ρωσίας, κάνοντας ιδιαίτερα ανεύθυνες δηλώσεις και επιδιώκοντας να νικήσουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης, προφανώς, δεν καταλαβαίνουν ότι ένας σύγχρονος πόλεμος εναντίον της Ρωσίας θα είναι εντελώς διαφορετικός για αυτούς. Δεν στέλνουμε τανκς στα σύνορά τους, αλλά έχουμε κάτι να απαντήσουμε και δεν θα είναι μόνο η χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.