Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Κύκλωμα τοκογλυφίας στην Κρήτη: Κακουργηματικές διώξεις στους 8 συλληφθέντες

Ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν την προσεχή Τετάρτη

Κύκλωμα τοκογλυφίας στην Κρήτη: Κακουργηματικές διώξεις στους 8 συλληφθέντες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το κατώφλι του γραφείου του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα το απόγευμα οι 8 συλληφθέντες που κατηγορούνται για κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία και εκβιασμούς.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες 47, 45, 37 και 24 χρόνων αλλά και τέσσερις Αλβανούς, ένας 30χρονος, ένας 33χρονος και δύο 32χρονοι.

Ο εισαγγελέας, μετά που μελέτησε την ογκοδέστατη δικογραφία, τους άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για σύσταση εγκληματικής ομάδας, για κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία και εκβιασμοί, για παράνομη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα) ενώ τους άσκησε διώξεις και για παραβάσεις του κώδικα anti-dopping και του νόμου περί όπλων.

Οι 8 συλληφθέντες στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθούν την προσεχή Τετάρτη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.