ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λάρισα: 67χρονος «τυφλωμένος» από έρωτα απείλησε με τσεκούρι την 31χρονη πρώην του

Τηλεφωνικά απειλούσε και τον 51χρονο που φέρεται να είναι ο νέος φίλος της πρώην αγαπημένης του

Λάρισα: 67χρονος «τυφλωμένος» από έρωτα απείλησε με τσεκούρι την 31χρονη πρώην του

Ένας 67χρονος συνταξιούχος Λαρισαίος, «τυφλωμένος» από τον έρωτά του για μια 31χρονη, και μη αντέχοντας την απόφασή της να χωρίσουν, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο καθώς την απείλησε με τσεκούρι.

Ο 67χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε σε χωριό του Τυρνάβου και στο σπίτι της 31χρονης όπου, κρατώντας ένα τσεκούρι – όπως καταγγέλθηκε την απειλούσε φραστικά.

Απειλούσε επίσης και μια 70χρονη συγγενή της 31χρονης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου.

Όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, τηλεφωνικά απειλούσε και τον 51χρονο που φέρεται να είναι ο νέος φίλος της πρώην αγαπημένης του.

Ο 67χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεσή του τις επόμενες ημέρες.

Με την πρόεδρο του Δικαστηρίου να του επισημαίνει πως «όχι απλά δεν θα πλησιάσει ξανά στο χωριό το σπίτι» της 31χρονης, αλλά δεν θα έχει μαζί της και καμία τηλεφωνική επικοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο 67χρονος αρνείται την κατηγορία, λέγοντας ότι ποτέ δεν απείλησε την 31χρονη σημειώνοντας επίσης ότι, κατά τη δική του εκδοχή και σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζεται η πρώην αγαπημένη του, δεν έχει επέλθει χωρισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.