ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Λασίθι: 13χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε συνομήλικός της – Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού

Ο συνομήλικός της φέρεται να χρησιμοποίησε σωματική βία και με τα χέρια του να την ακινητοποίησε

Λασίθι: 13χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε συνομήλικός της – Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού

Τον βιασμό της κατήγγειλε μία 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου στο Λασίθι της Κρήτης, από συνομήλικο της που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μαθήτρια φέρεται να υποστήριξε πως στις 12:50 ο 13χρονος την κάλεσε να τον συναντήσει στον πρώτο όροφο οικοδομής που βρίσκεται κοντά στο σχολείο τους, ωστόσο πρόκειται για ένα σημείο απόμακρο.

Όταν το κορίτσι πήγε εκεί, ο συνομήλικός της φέρεται να χρησιμοποίησε σωματική βία και με τα χέρια του να την ακινητοποίησε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, στη συνέχεια την βίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν, μετά την μήνυση, στη σύλληψη του 13χρονου όπως και της 39χρονης μητέρας του, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του κοριτσιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.